Instroomproject

INSTROOMPROJECT – MUZIEK/ZANGLESSEN

Gratis proeven aan GrootNoord

GrootNoord start in september 2016 met een instroomproject voor aankomend of ervaren zangers [m/v], in de leeftijd van 20 tot  45 jaar. Het project richt zich op de beginselen van het zingen voor jonge mensen die het beste uit hun stem willen halen. Er is ruimte voor ca. 25 personen. Het minimum aantal deelnemers bedraagt 10. De groep wordt ondersteund door ervaren koorleden. Deelname aan het project is gratis. Na afloop van het project kunnen de leden van de groep desgewenst doorstromen naar GrootNoord.
PRBasisflyer-A6
In de projectfase zal de enthousiaste dirigent Marcel den Dulk tien maandagavonden een uur lang intensief met de groep aan de slag gaan. Koorervaring is niet vereist. Aan de orde komen zangtechniek, notenbeeld, zuiverheid, performance, samenzang en van bladmuziek zingen. De bijeenkomsten vinden plaats op maandagavond van 19 tot 20 uur in kerkgebouw de ARK in Amsterdam Noord. Het project begint op maandag 19 september 2016.

DOE MEE, zelfs als je nu nog geen enkele intentie hebt om na afloop van dit project bij GrootNoord verder te zingen. Je hebt dan in ieder geval wat muziek- en zangkennis opgedaan.

Aanmelden graag voor 10 september door versturen van onderstaand formulier of stuur een mail naar de secretaris


Uw naam (verplicht)
Uw adres (verplicht)
Postcode en Plaats (verplicht)
Telefoonnr
Uw email (verplicht)
Uw leeftijd
Uw stemsoort onbekend sopraan alt tenor bas
Vragen / Opmerkingen ?
Zangervaring: