Rutter Carols

MUSESCORE: Op onderstaande links staat de muziek van enkele Christmas Carols van Rutter. Deze links betreffen studiebestanden die middels het Musescore programma zijn te beluisteren. Bij de eerste twee links verschijnt direct het programma, maar bij de link van ‘What sweeter music’ is het nodig in de lijst met Rutter werken de onderste aan te klikken. Zijn deze items eenmaal geopend, dan is het verstandig de bestanden op de computer op te slaan waardoor ze telkenmale direct bereikbaar zijn.

YOUTUBE BESTANDEN: Onderstaand de Rutter Carols, de tekst is in enige gevallen uitgeschreven in de presentatie. Bij het starten van de presentaties kunt u het beeld schermvullend maken door rechtsonder te klikken.
STUDIEHULP BASPARTIJ is toegevoegd van Angels Carol, Nativity Carol en Star Carol.

ANGELS’ CAROL Onder de volgende link zijn – naast de muziek van de totale ANGELS’ CAROL – voor alle individuele stemmen aparte studiehulpen opgenomen, dus voor sopraan I en II, alt, tenor en bas. Bovendien een opname met sopraan en alt gecombineerd

Love came down
(alleen muziek)

Nativity Carol

(alleen muziek)

ingezongen Baspartij

Star Carol


ingezongen Baspartij

What sweeter music