Messiah-in-een-uur

De mooiste koren en aria’s uit de Messiah, samen met drie prachtige koordelen uit de Hohe Messe van Bach. En dat alles in één uur.

De wereldberoemde Messiah trekt elk jaar ontelbare bezoekers. Geen wonder: wie kent bijvoorbeeld niet het Halleluja, waarvoor in de Engeland traditie het publiek zelfs massaal gaat staan. Nu we na de lange corona-beperkingen weer voor u mogen zingen leek ons dit het mooiste muzikale cadeau dat we u mogen aanbieden. Naast componist Händel mag Bach natuurlijk niet ontbreken. Zijn absolute hoogtepunt is – nog meer dan de wereldberoemde Mattheus Passion – de Hohe Messe. Uit dit meesterwerk laten wij u drie koordelen horen. Dit concertprogramma verbindt deze beide grote componisten met elkaar in één boeiend programma.

Het koor, samengesteld uit Concertkoor GrootNoord en Cantorij Monnickendam, beide onder leiding van Marcel den Dulk, wordt begeleid door een instrumentaal ensemble. Het concert wordt stijlvol gevarieerd door een viertal  bijdragen van solisten.

Affiche

Voor concerten vanaf 6 september is een Coronatoegangsbewijs nodig. Vergeet niet dat het Coronatoegangsbewijs enkel geldig is in combinatie met een geldig legitimatiebewijs.
Kom alleen als je geen corona gerelateerde klachten hebt.