Heb je zin om mee te zingen?  Kom dan gewoon een keer luisteren en/of meezingen. Dat kan op elke repetitieavond. Graag van te voren aanmelden via  info@grootnoord.nl.

Voor alle stemsoorten zijn bij ons nog plaatsen beschikbaar.  Als u na de eerst repetitie wilt blijven zingen zal er tijdens een van de repetities  een stemtest worden afgenomen door de dirigent om uw stemsoort te bepalen. Het is handig als u het notenschrift beheerst, maar niet noodzakelijk.

We kennen twee vormen van lidmaatschap:

  • Projectlid: hiermee neemt u alleen deel aan het huidige project en mag u meedoen met het daarbij behorende concert voor een vast bedrag.
  • Lid: hiermee bent u volledig lid van het koor en betaalt u elke maand contributie.

REPETITIES
Wekelijks repeteert het koor op maandagavond in de Ark, Banne Buikslootlaan 63c Amsterdam Noord. Vanwege COVID-19 repeteren we nu van 20:00 – 21:30 uur zonder pauze.  Wij hebben daar de beschikking over een ruime hoge zaal waarin het fijn zingen is. Deur is open vanaf 19:30, deur dicht om 20:00.

Tijdens de repetitie wordt er ook gewerkt aan stemvorming en klankkleur van het koor.

Vanwege COVID-19 is er nu tijdelijk geen pauze en is er geen koffie en thee beschikbaar.

BEREIKBAARHEID
De Ark is bereikbaar met bus 34 die voor de deur stopt; op loopafstand bevinden zich de haltes van bussen 36 en 37. Deze bussen vertrekken vanaf metrohaltes Noorderpark en/of Noord.

Voor de automobilist is er voldoende en gratis parkeergelegenheid bij de Ark. Neem vanaf de Ringweg Amsterdam-Noord (A10) de afslag S117 in de richting Kadoelen. Vervolg de S117 langs de McDonalds tot bij een grote rotonde. Sla daar rechtsaf en na +/- 150 meter ligt De Ark aan de rechterhand.  U ziet daar het gebouw zoals hieronder afgebeeld. Vanwege COVID-19 gebruiken we nu tijdelijk de hoofdingang aan de linkerzijde.

de ARK