Lid worden

Als u lid wilt worden van GrootNoord bent u van harte welkom op onze wekelijkse repetitieavond. Twijfelt u nog? Kom dan gewoon een keer luisteren en/of meezingen. Dat kan op elke repetitieavond. U meldt zich dan bij onze gastvrouw.

Voor alle stemsoorten zijn bij GrootNoord nog plaatsen beschikbaar. Bij aanvang wordt een stemtest afgenomen door de dirigent om uw stemsoort te bepalen. Het is handig als u het notenschrift beheerst, maar niet beslist noodzakelijk. De contributie voor het jaar 2018 bedraagt 22 Euro per maand.

foto-14-Sopr

STEMVORMING

Voorafgaand aan de repetities wordt door dirigent Marcel den Dulk aan stemontwikkeling gewerkt. Daarnaast wordt met enige regelmaat een stemtest afgenomen om de best haalbare klankkleur te bereiken en de kwaliteit van het koor te waarborgen.

REPETITIES
Wekelijks repeteert het koor op maandagavond in de Ark, Banne Buikslootlaan 63c Amsterdam Noord van 19.45 – 22.15 uur.  Wij hebben daar de beschikking over een ruime hoge zaal waarin het fijn zingen is. Consumpties zijn verkrijgbaar voor de zangavond begint, en in de pauze.

koor-collage3

BEREIKBAARHEID
De Ark is bereikbaar met bus 34 die voor de deur stopt; op loopafstand bevinden zich de haltes van bussen 36 en 37. Deze bussen vertrekken vanaf het Amsterdams Centraal Station.

Voor de automobilist is er voldoende en gratis parkeergelegenheid bij de Ark. Neem vanaf de Ringweg Amsterdam-Noord (A10) de afslag S117 in de richting Kadoelen. Vervolg de S 117 langs de McDonalds tot bij een grote rotonde. Sla daar rechtsaf en na een 150 meter ligt De Ark aan de rechterhand.  U ziet daar het gebouw zoals hieronder afgebeeld. De ingang bevindt zich aan de rechter zijde van het gebouw.

de ARK